Kalevala Koru ja Iittala Suomi 100 Vitriini ja Hehku

Sku: 16690

186,75 €
Kalevala Koru ja Iittala Suomi 100 Vitriini ja Hehku 5 7

Kalevala Koru ja Iittala Suomi 100 Vitriini ja Hehku

Kalevala Koru ja Iittala Suomi 100 Vitriini ja Hehku

Tuotekoodi: 16690

Kalevala Koru ja Iittala Suomi 100 Vitriini ja Hehku 5 7

Väliaikaisesti loppu

249,00 €

186,75 €

Tuotekuvaus

Tätä Kaleva Korun ja Iittalan upeaa tuotepakkausta valmistetaan vain rajoitetusti!

Kalevala Koru ja Iittala osallistuvat Suomi 100 -juhlavuoteen tuotepakkauksella, joka pitää sisällään uuden hopeisen Hehku-kaulakorun ja ultramariinin värisen Iittala Vitriini -korurasian. Nämä tuotteet ovat saatavilla ainoastaan Suomi 100 -juhlavuoden ajan, ainoastaan valituilta Kalevala Koru -jälleenmyyjiltä. Ultramariinin väristä Iittala Vitriiniä ei voi ostaa erikseen, vaan se kuuluu ainoastaan tähän tuotepakkaukseen.

Suomi 100 Kalevala Koru -pakkauksen sisällöstä tarkemmin

Kalevala Koru Hehku -korusarja on yksi Kalevala Korun uusimmista ja suosituimmista korusarjoista. Se julkaistiin keväällä 2016 pronssisena. Hopeista versiota on kysytty paljon, ja nyt Kalevala Koru tuokin markkinoille rajoitetun erän hopeisia Hehku-kaulakoruja ultramariinin sinisellä swarovskin lasilla. Ketjun pituus on 45 cm.

Iittala Vitriini Rasia on perinteinen ja suosittu säilytysrasia, jota voi käyttää monella eri tavalla. Se sopii hyvin myös korujen säilyttämiseen. Pakkauksen mukana tulevan uniikin Vitriini -korurasian mitat ovat 108x108mm, ja tätä tuotetta ei ole saatavilla mistään muualta, kuin Kalevala Korun jälleenmyyjiltä tämän tuotepakkauksen yhteydessä. Siksi uskommekin että siitä tulee keräilyharvinaisuus tulevaisuudessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16690
Brändi Kalevala Koru
Rungon leveys Ei mm
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Lasi
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea, Sininen

Pieni hetki