Rosefield The Boxy lahjasetti QWGTG-X223

d:The Boxy on Rosefieldin mallisto suoraan muotimaailman huipulta. Catwalkin loisteesta juuri sinun kokoelmiisi - tämä retrohenkinen lahjasetti tarjoaa ainutlaatuista luksusta todelliseen huippuhintaan! Persoonallisissa Boxy-kelloissa runko on kooltaan 26x28 mm ja valmistettu messingistä. Äärimmäisen hoikka 6,8 mm siluetti pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota-koneiston. Tähän Boxy-pakkaukseen sisältyy kaksi kullanväristä, 16 mm leveää teräsranneketta sekä työkalu niiden vaihtamiseen. Kyseiset rannekkeet sopivat pituudeltaan loistavasti kaikkein siroimpiinkin ranteisiin! Valkoista kellotaulua kiertävät kullanväriset viisarit ja indeksit. Mukana myös kätevä päivyritoiminto. Tutustuthan malliston muihinkin trendikkäisiin lahjasetteihin! Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tuotenumero QWGTG-X223

Sku: 33253

;
148,00 €

Rosefield The Boxy lahjasetti QWGTG-X223

Rosefield The Boxy lahjasetti QWGTG-X223

Tuotekoodi: 33253

Rosefield The Boxy lahjasetti QWGTG-X223 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

148,00 €

Tuotekuvaus

The Boxy on Rosefieldin mallisto suoraan muotimaailman huipulta. Catwalkin loisteesta juuri sinun kokoelmiisi - tämä retrohenkinen lahjasetti tarjoaa ainutlaatuista luksusta todelliseen huippuhintaan! Persoonallisissa Boxy-kelloissa runko on kooltaan 26x28 mm ja valmistettu messingistä. Äärimmäisen hoikka 6,8 mm siluetti pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota-koneiston.

Tähän Boxy-pakkaukseen sisältyy kaksi kullanväristä, 16 mm leveää teräsranneketta sekä työkalu niiden vaihtamiseen. Kyseiset rannekkeet sopivat pituudeltaan loistavasti kaikkein siroimpiinkin ranteisiin! Valkoista kellotaulua kiertävät kullanväriset viisarit ja indeksit. Mukana myös kätevä päivyritoiminto. Tutustuthan malliston muihinkin trendikkäisiin lahjasetteihin!

Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tuotenumero QWGTG-X223

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33253
Brändi Rosefield
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 26 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn QWGTG-X223

Pieni hetki