PARHAAT YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJAT

Ilahduta ystävääsi ystävänpäivänä 14.2.!

Mitä ostaa hänelle ystävänpäivälahjaksi? Mikäli haet lahjaa poikaystävälle, tyttöystävälle, kaverille, vaimolle tai vaikka äidille, meillä on sinulle jotain. Meidän kokoamasta lahjaoppaasta löydät halutut lahjat niin miehille kuin naisillekin budjetistasi riippumatta.

Tuotteet alle 50 euroa
Tuotteet 50-100 euroa

Ystävänpäivälahja naiselle

Ystävänpäivälahjaksi naiselle

Löydä meiltä täydellinen lahja elämäsi naiselle! Haluatko muistaa kultaasi tai ystävääsi ystävänpäivänä, mutta et vielä tiedä, mitä hankkisit hänelle lahjaksi. Haluat lahjan varmasti olevan mieluisa, ja että se ilahduttaisi elämäsi naista yhtä paljon kuin hän sinua. Olemme koonneet sinulle valmiiksi joukon lahjaideoita, joiden joukosta uskomme, että varmasti löydät sen oikean.

Naisten lahjaideat >>
Ystävänpäivälahja miehelle

Ystävänpäivälahjaksi miehelle

Odotat jo innolla tulevaa ystävänpäivää kultasi kainalossa, mutta lahjaidea on kuitenkin vielä hakusessa - ei hätää, meiltä löydät miehelle kuin miehelle varmasti sopivan lahjan. Valikoimastamme löydät myös lahjat ystäville, veljille, miksi ei myös naapurille. Ilahduta ystävänpäivänä elämäsi miehiä, kertomalla heille miten paljon heistä välität.

Miesten lahjaideat >>

Ystävänpäivää (Valentine's Day) vietetään Valentinuksen päivänä helmikuun 14. päivä ympäri maailmaa. Yhdysvalloista suosioon nousseella juhlapäivällä on pitkä historia, jonka juuret yltävät aina muinaisten roomalaisten aikoihin. Suomessa ystävänpäivää ollaan juhlittu 80-luvulta lähtien ystävyyden juhlana. Ystävänpäivänä juhlitaan paitsi ystävyyttä, myös romanttista rakkautta. Ilahduta mielitiettyäsi lahjalla ja kerro hänelle kuinka paljon hän sinulle merkitsee. Me autamme sinua löytämään lahjoista sen täydellisen!

Pieni hetki