Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela, sydän 6840/0 pron

d:Kalevala Koru My Saaga 6840/0 sydän hela on valmistettu kullanhohtoisesta, kirkkaasta pronssista. Sydän on vahva rakkauden symboli. Se ilmaisee myös ystävyyttä, myötätuntoa ja elämäniloa. Kaikki Kalevala Koru My SAAGA korut toimitetaan postikuluitta.  My SAAGA keräilykorusarja koostuu aluksi nahkaisesta nauhasta, jota voi kantaa rannekorun tapaan tai pidemmäksi avattuna myös kaulassa sekä erilaisista hopeasta ja pronssista valmistetuista heloista. Nahkanauha pujotetaan helojen läpi, ja näin jokainen voi muodostaa itselleen omanlaisensa korun.Voimme kaivertaa veloituksetta helan taakse juuri sinulle tärkeän viestin. Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään (maksimissaan 10 merkkiä). Helan taakse mahtuu esimerkiksi päivämäärä tai nimikirjaimet. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 7075

;
29,00 €
    • Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela, sydän 6840/0 pron on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela, sydän 6840/0 pron

Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela, sydän 6840/0 pron

Tuotekoodi: 7075

Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela, sydän 6840/0 pron 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

29,00 €

Tuotekuvaus

Kalevala Koru My Saaga 6840/0 sydän hela on valmistettu kullanhohtoisesta, kirkkaasta pronssista. Sydän on vahva rakkauden symboli. Se ilmaisee myös ystävyyttä, myötätuntoa ja elämäniloa. Kaikki Kalevala Koru My SAAGA korut toimitetaan postikuluitta. 

My SAAGA keräilykorusarja koostuu aluksi nahkaisesta nauhasta, jota voi kantaa rannekorun tapaan tai pidemmäksi avattuna myös kaulassa sekä erilaisista hopeasta ja pronssista valmistetuista heloista. Nahkanauha pujotetaan helojen läpi, ja näin jokainen voi muodostaa itselleen omanlaisensa korun.

Voimme kaivertaa veloituksetta helan taakse juuri sinulle tärkeän viestin. Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään (maksimissaan 10 merkkiä). Helan taakse mahtuu esimerkiksi päivämäärä tai nimikirjaimet. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 7075
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Pronssi
Väri Pronssi

Pieni hetki