Elämän Roihu Korut - Kalevala Koru ja Duudsonit

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Kalevala Korun Elämän Roihu -korusarja on suunniteltu yhdessä Duudsoneiden kanssa. Duudsoni-korut sopivat niin miehille kuin naisillekin!

Kalevala Korun Duudsonit Elämän Roihu-korusarja on todella muodikas ja kuvastaa hyvin Duudsoneiden vauhdikasta ja uniikkia elämäntyyliä. Elämän Roihu -korut viestivät nimensä mukaisesti Duudsoneille tärkeitä arvoja ja kannustavat käyttäjiään uskomaan itseensä ja elämään täysillä. 

Voisi ajatella, ettei Kalevala Korulla ja Duudsoneilla olisi mitään yhteistä. Kuitenkin Kalevala Koru Duudsonit Elämän Roihu -korujen suunnittelun alkaessa huomattiin, että ulkoisesti niin erilaisten brändien alta löytyikin samoja tärkeitä arvoja. Nämä arvot ovat aitous, ystävyys sekä rohkeus, joita kuvastamaan uusi korusarja on suunniteltu. Molemmat brändit ovat ainat yrittäneet parhaansa, tehneet asioita aina täysillä. Nämä seikat loivat uskon varmasti toimivalle yhteistyölle, ja sen myötä suunnittelupöydälle muodostui monipuolinen rannekoru, kaksi hieman rock-henkistä kaulakorua, ja tyylikkäät korvakorut. Elämän Roihu -korut on valmistettu aidosta hopeasta.

Näytä arvostuksesi; valikoimassa nyt myös Elämän Roihu-lemmikkikoru rakkaalle lemmikille!

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.