Keskisen Kellon Blogi

Tuotteet 1-20 / 36

Kellosuosikit 2020

Laajasta valikoimasta on hyvä aina välillä nostaa esille muutamat suosikit. Tässä sarjassa jaetaan tämän hetken kello- ja korusuosikit! Mitkä 5 kelloa ja korua miellyttävät juuri nyt markkinointi-tiimimme Emman silmää?


Näytä lisää

Polar Unite vs Polar Ignite

30.6.2020 14.45

polar unite, ignite and suunto 3

Urheilukellon valinta voi tuntua hankalalta. Valinnanvaraa riittää mitä brändeihin tulee, lukuisista malleista puhumattakaan. Tässä artikkelissa annetaan extra-huomiota suomalaisille taitureille, ja vertaillaan kolmea kotimaista vaihtoehtoa. Jatka lukemista ja ota haltuun upouusi Polar Unite, yleisön suosikki Polar Ignite ja uudistettu Suunto 3 made in Finland -kello. Nämä urheilukellot edustavat edullisempien urheilukellojen kategoriaa.


Näytä lisää

Tämä kellotermistö on jatketta meidän kattavalle kellon osto-oppaalle. Osto-oppaasse kävimme lävitse, mitä piirteitä eri hintaluokan kelloilta tulisi odottaa, jotta tietää varmasti saavansa hyvää vastinetta rahoillleen. Sen lisäksi vinkkasimme myös jokaisessa hintaluokassa valmistajia jotka tekevät laadullisesti hyviä sekä myös esteettisesti tyylikkäitä aikarautoja. Tässä artikkelissa sukelletaan kellotermien maailmaan ja otetaan kellosanasto haltuun. Olemme keränneet listalle kattavan kokoelman määritelmiä ja käännöksiä olennaisille kellotermeille joihin saatat törmätä kelloja vertaillessasi. Nyt voit jättää googlailut sikseen, tästä sanastosta löydät kaiken olennaisen!


Näytä lisää

SARB033 ja SARB035

Seiko on valmistajana kenties tunnetuin kestävistä työkalumaisista suklareistaan, jotka soveltuvat raskaaseenkin rymyämiseen. Siitä huolimatta sen mallistosta löytyy myös elegantimpeja kulttisuosion saavuttaneita malleja. Rakastetut SARB033 ja SARB035ksi ovat yksi esimerkki tällaisista kelloista. Nämä mallit olivat erittäin suosittuja ja kiiteltyjä niiden erinomaisesta laadusta sekä designistaan, mutta valitettavasti niiden tuotanto lopetettiin vuonna 2018. Tässä artikkelissa teemme nämä suositut dress-kellot tutuksi ja sukellamme niiden suosion juurisyihin.


Näytä lisää

Seiko King Turtle in steel

On kelloharrastajien yleisessä tiedossa, että Seiko Turtlet ovat yksi hintaluokkansa parhaimmista suklarivaihtoehdoista. Ne ovat muotoilunsa vuoksi helposti tunnistettavia, miellyttäviä ranteessa sekä laadukkaita materiaaleiltaan. Mitä sitten tarkalleen ottaen ovat King Turtlet? Otamme tässä artikkelissa selvää, miten ne eroavat sisarmalleistaan ja mitä parannuksia niihin on tehty ansaitakseen prameilevan “King”-etuliitteen.


Näytä lisää

Seiko Prospex Alpinist SPB123J1

Esittelyssä Seikon suosittu Alpinist-sarja. Näiden kellojen historia alkaa jo vuodesta 1959, kun Seiko julkaisi ensimmäisen Alpinist-kellonsa. Kuten nimi Alpinist viittaakin, se oli nuoren kellovalmistajan ensimmäinen yritys valmistaa todellinen vuorikiipeilijän kello. Kello pyrki täyttämään kaikki vuorikiipeilijän tarpeet eli kestämään äärimmäiset luonnonolot ja pysymään samalla tarkkana sekä luotettavana ajannäyttäjänä. Kenties koko Alpinist-sarjan suosituin kello lienee vuonna 2006 julkaistu SARB017. Malli on yhä erittäin suosittu Seiko-keräilijöiden keskuudessa, ja sen tummanvihreä kellotaulu tulee useimmille ensimmäisenä mieleen Alpinist-mallistosta puhuttaessa.


Näytä lisää

Polar Grit X


Polar julkaisi kevään 2020 huippu-uutuutensa ja Polar Grit X on nyt täällä! Tämä uusi mallisto on suunniteltu heille, jotka treenaavat mielummin poluilla kuin teitä pitkin. Polar Grit X -sykemittari auttaa sinua valmistautumaan treenejäsi varten oikein ja tsemppaa sinut aina maaliviivan yli asti. Erinomaisen akunkestonsa vuoksi Grit X tarjoaa pitkäkestoista treeniaikaa painosta, kestävyydestä tai muotoilusta tinkimättä. Kellosta löytyvä FuelWise™-tankkausavustaja opastaa sinua myöskin tankkaamaan oikein pitkille matkoille.


Näytä lisää

Lumoava korut tutuksi

4.3.2020 11.53

Lumoava korut

Kotimaisen Lumoavan laadukkaat kulta- ja hopeakorut on valmistettu ja suunniteltu alusta loppuun Kuopiossa. Nämä kauniit koruluomukset sopivat täydellisesti lahjaksi rakkaalle, ystävälle tai vaikka itsellesi. Jatka lukemista, tutustu tarkemmin Lumoavan tarinaan ja löydä omat suosikkisi brändin monipuolisista korumallistoista.


Näytä lisää

Secrid Yritysmyynti

8.2.2020 11.14

Secrid Wallet fashion photo

Laadukas Secrid-lompakko on erinomainen valinta työkäyttöön tai vaikka yrityslahjaksi. Ilmaisen kaiverruspalvelumme ansiosta Secrid lompakon saa helposti persoonalisoitua! Lompakon kaiverrus teetetään sen alumiiniosaan. Lisätietoja kaiverruspalvelustamme löydät halutessasi täältä. Huomaathan, että meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta myydä lompakkoja yritysmyyjille jälleenmyyntiin.


Näytä lisää

naisten urheilukellot

Fitnesskello tuo tukea, motivaatiota, tavoitteellisuutta ja uutta intoa treeneihisi. Kello tekee toiminnoillaan treenidatan keräämisestä ja analysoinnista helppoa, auttaen sinua pysymään helposti kärryillä hyvinvointisi tilasta. Fitnesskellon perusominaisuuksiin kuuluuvat urheilutoiminnot, kuten aktiivisuutesi seuranta, mutta useimmiten kello myös analysoi unta ja lepoa antaen kokonaisvaltaisen käsityksen voinnistasi. Perusominaisuuksien lisäksi kellosta saattaa löytyä arkea helpottavia lisätoimintoja. Mitä jos rannekellosi kävisi myös maksuvälineenä kaupassa, soittaisi sinulle lempimusiikkiasi lenkillä ja auttaisi sinua stressinhallinnassa helpoilla hengitysharjoituksilla?


Näytä lisää
Seiko Tuna SNE499P1

Vanha suomalainen sanonta kuuluu, että rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä pätee myös kelloihin, joissa useimmiten ne kaikista kuuluisimmat lempinimet eivät suinkaan tule design-tiimiltä tai markkinoijilta, vaan käyttäjiltä itseltään. Joskus nämä lempinimet saavuttavat niin korkean suosion ja statuksen, että Seiko itsekin rupeaa käyttämään niitä seuraavien mallien markkinoinnissa.


Näytä lisää

astron

Uusia keksintöjä ja tuotteita tulee nykyään markkinoille miltei liukuhihnalta, mutta vain aniharva on vaikutukseltaan niin merkittävä, että se mullistaa kokonaisen teollisuudenalan. Yksi tälläinen tuote oli vuonna 1969 julkaistu Seiko Quartz-Astron 35SQ, tai tuttavallisemmin pelkkä Seiko Astron.


Näytä lisää

kultasamurai

Tässä artikkelissa tutustumme yhteen edullisemman päädyn sukelluskellojen valioyksilöistä, Seiko Samuraihin.


Näytä lisää

Kvartsikello | pikaopas

4.11.2019 15.58

Tiima kvartsikello

Paristolla kulkeva kvartsikello pysyy erinomaisesti oikeassa ajassa tarkan kellokoneistonsa ansiosta. On monta syytä miksi edullinen kvartsikello voi olla hyvä vaihtoehto mekaaniselle kellolle. Huomattavasti edullisemman hinnan lisäksi kvartsikellon valitsemista puoltaa myös niiden yksinkertaisuuden tuoma helppous. Näissä kelloissa on mekaaniseen kelloon verrattuna vähemmän liikkuvia osia, jolloin huollolle on harvemmin tarvetta. Paristolla toimiva kello voi kellon mallista riippuen olla digitaalinen tai analoginen.


Näytä lisää

Automaattikello | pikaopas

4.11.2019 14.39

Seiko automaattikello

Miten automaattikello toimii, ja mikä on winder? Tässä artikkelissa tutustumme automaattikellojen maailman. Käymme tarkemmin läpi mistä automaattikello saa energiansa, ja miksi kellonpyöritin on automaattikelloihin hurahataneen kelloharrastajan paras ystävä.

Automaattikello on mekaaninen kello, joka pitää itsensä liikkeessä automaattisesti. Kun otat automaattikellon käyttöön, tulee se kuitenkin virittää säätöruuvia kiertämällä. Käyttöönoton yhteydessä tehtävää virittämistä kutsutaan kellon alkuvedoksi. Alkuveto varmistaa, että kellon viisareilla on tarpeeksi energiaa tasaiseen liikkumiseen.


Näytä lisää

Leijona X Voutilainen

10.10.2019 18.58

Leijona X Voutilainen

Voutilainen x Leijona -sarja toteuttaa monen Leijona-fanin pitkäaikaisen unelman. Lokakuun 10. päivä käänsi brändin omien sanojen mukaisesti uuden sivun Leijoa-kellojen historiassa, kun he julkaisivat uuden Heritage-mallistonsa joka on suunniteltu yhdessä Suomalaisen kelloseppälegendan Kari Voutilaisen kanssa.

Miltä näyttää kellosarja jossa yhdistyvät Leijonan pitkälle kantava historia ja Voutilaisen alalla hyvin arvostetut arteesaanitaidot? Tässä artikkelissa sukellamme pintaa syvemmälle:


Näytä lisää

Korurasioita

Persoonallinen kaiverrus on ihana tapa tehdä korusta tai kellosta vieläkin merkityksellisempi. Somista oma asusteesi sinulle tärkeällä viestillä, tai yllätä sinulle tärkeä henkilö astetta henkilökohtaisemmalla lahjalla. Tarjoamme sinulle Keskisen Kellolla ilmaisen kaiverruspalvelun kaikkiin valikoimamme tuotteisiin, joihin kaiverruksen teettäminen on mahdollista.

Tässä artikkelissa käymme vaihe vaiheelta läpi miten kaiverruksen teettäminen käytännössä onnistuu. Lisäksi pyysimme meidän asiantuntevia kaivertajia jakamaan heidän parhaat vinkkinsä onnistuneen kaiverruksen toteuttamiseen.


Näytä lisää

Secrid

Pian on taas aika yllättää isät, vaarit, faijat, ukit, papat ja muut isähahmot, mutta joko olet keksinyt mitä antaa isänpäivänä lahjaksi? Keräsimme sinulle listalle viisi parasta lahjaideaamme, joiden uskomme ilahduttavan isää kuin isää. Tutustu vuoden 2019 halutuimpiin isänpäivälahjoihin ja tilaa lahja helposti netistä. Toimitamme tilauksesi muutamassa arkipäivässä nopealla (ja ilmaisella!) kotiinkuljetuksella. Tänä vuonna isänpäivää vietetään sunnuntaina 10. Marraskuuta.


Näytä lisää

Seiko5sports

Seiko on valtavalla mallistollaan sekä saavutettavilla hinnoillaan yksi kohtuuhintaisten kellomarkkinoiden suunnannäyttäjistä, ja täysin oikeutetusti yksi suosituimmista kellovalmistajista maailmassa. Kun Seiko siis päättää yhtäkkiä julkaista 27 (kyllä, kaksikymmentä seitsemän!) kelloa yhdellä rysäyksellä, sen merkitystä edullisten automaattikellojen markkinoilla ei voi tarpeeksi painottaa.


Näytä lisää

Seiko kenttäkello

Mitä kenttäkellot tarkalleen ottaen ovat? Millä tavoin ne vaikuttivat kelloalaan? Mitä piirteitä hyvässä kenttäkellossa tulisi olla? Artikkelistamme löydät vastauksen näihin kaikkiin kysymyksiin.


Näytä lisää

Tuotteet 1-20 / 36

Pieni hetki