Keskisen Kellon Blogi

Tuotteet 1-20 / 28

Secrid Yritysmyynti

8.2.2020 11.14

Secrid Wallet fashion photo

Laadukas Secrid-lompakko on erinomainen valinta työkäyttöön tai vaikka yrityslahjaksi. Ilmaisen kaiverruspalvelumme ansiosta Secrid lompakon saa persoonalisoitua esimerkiksi yrityksesi logolla! Lompakon kaiverrus teetetään sen alumiiniosaan. Lisätietoja kaiverruspalvelustamme löydät halutessasi täältä. Huomaathan, että meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta myydä lompakkoja yritysmyyjille jälleenmyyntiin.


Näytä lisää

naisten urheilukellot

Fitnesskello tuo tukea, motivaatiota, tavoitteellisuutta ja uutta intoa treeneihisi. Kello tekee toiminnoillaan treenidatan keräämisestä ja analysoinnista helppoa, auttaen sinua pysymään helposti kärryillä hyvinvointisi tilasta. Fitnesskellon perusominaisuuksiin kuuluuvat urheilutoiminnot, kuten aktiivisuutesi seuranta, mutta useimmiten kello myös analysoi unta ja lepoa antaen kokonaisvaltaisen käsityksen voinnistasi. Perusominaisuuksien lisäksi kellosta saattaa löytyä arkea helpottavia lisätoimintoja. Mitä jos rannekellosi kävisi myös maksuvälineenä kaupassa, soittaisi sinulle lempimusiikkiasi lenkillä ja auttaisi sinua stressinhallinnassa helpoilla hengitysharjoituksilla?


Näytä lisää
Seiko Tuna SNE499P1

Vanha suomalainen sanonta kuuluu, että rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä pätee myös kelloihin, joissa useimmiten ne kaikista kuuluisimmat lempinimet eivät suinkaan tule design-tiimiltä tai markkinoijilta, vaan käyttäjiltä itseltään. Joskus nämä lempinimet saavuttavat niin korkean suosion ja statuksen, että Seiko itsekin rupeaa käyttämään niitä seuraavien mallien markkinoinnissa.


Näytä lisää

astron

Uusia keksintöjä ja tuotteita tulee nykyään markkinoille miltei liukuhihnalta, mutta vain aniharva on vaikutukseltaan niin merkittävä, että se mullistaa kokonaisen teollisuudenalan. Yksi tälläinen tuote oli vuonna 1969 julkaistu Seiko Quartz-Astron 35SQ, tai tuttavallisemmin pelkkä Seiko Astron.


Näytä lisää

kultasamurai

Tässä artikkelissa tutustumme yhteen edullisemman päädyn sukelluskellojen valioyksilöistä, Seiko Samuraihin.


Näytä lisää

Kvartsikello | pikaopas

4.11.2019 15.58

Tiima kvartsikello

Paristolla kulkeva kvartsikello pysyy erinomaisesti oikeassa ajassa tarkan kellokoneistonsa ansiosta. On monta syytä miksi edullinen kvartsikello voi olla hyvä vaihtoehto mekaaniselle kellolle. Huomattavasti edullisemman hinnan lisäksi kvartsikellon valitsemista puoltaa myös niiden yksinkertaisuuden tuoma helppous. Näissä kelloissa on mekaaniseen kelloon verrattuna vähemmän liikkuvia osia, jolloin huollolle on harvemmin tarvetta. Paristolla toimiva kello voi kellon mallista riippuen olla digitaalinen tai analoginen.


Näytä lisää

Automaattikello | pikaopas

4.11.2019 14.39

Seiko automaattikello

Miten automaattikello toimii, ja mikä on winder? Tässä artikkelissa tutustumme automaattikellojen maailman. Käymme tarkemmin läpi mistä automaattikello saa energiansa, ja miksi kellonpyöritin on automaattikelloihin hurahataneen kelloharrastajan paras ystävä.

Automaattikello on mekaaninen kello, joka pitää itsensä liikkeessä automaattisesti. Kun otat automaattikellon käyttöön, tulee se kuitenkin virittää säätöruuvia kiertämällä. Käyttöönoton yhteydessä tehtävää virittämistä kutsutaan kellon alkuvedoksi. Alkuveto varmistaa, että kellon viisareilla on tarpeeksi energiaa tasaiseen liikkumiseen.


Näytä lisää

Leijona X Voutilainen

10.10.2019 18.58

Leijona X Voutilainen

Voutilainen x Leijona -sarja toteuttaa monen Leijona-fanin pitkäaikaisen unelman. Lokakuun 10. päivä käänsi brändin omien sanojen mukaisesti uuden sivun Leijoa-kellojen historiassa, kun he julkaisivat uuden Heritage-mallistonsa joka on suunniteltu yhdessä Suomalaisen kelloseppälegendan Kari Voutilaisen kanssa.

Miltä näyttää kellosarja jossa yhdistyvät Leijonan pitkälle kantava historia ja Voutilaisen alalla hyvin arvostetut arteesaanitaidot? Tässä artikkelissa sukellamme pintaa syvemmälle:


Näytä lisää

Korurasioita

Persoonallinen kaiverrus on ihana tapa tehdä korusta tai kellosta vieläkin merkityksellisempi. Somista oma asusteesi sinulle tärkeällä viestillä, tai yllätä sinulle tärkeä henkilö astetta henkilökohtaisemmalla lahjalla. Tarjoamme sinulle Keskisen Kellolla ilmaisen kaiverruspalvelun kaikkiin valikoimamme tuotteisiin, joihin kaiverruksen teettäminen on mahdollista.

Tässä artikkelissa käymme vaihe vaiheelta läpi miten kaiverruksen teettäminen käytännössä onnistuu. Lisäksi pyysimme meidän asiantuntevia kaivertajia jakamaan heidän parhaat vinkkinsä onnistuneen kaiverruksen toteuttamiseen.


Näytä lisää

Secrid

Pian on taas aika yllättää isät, vaarit, faijat, ukit, papat ja muut isähahmot, mutta joko olet keksinyt mitä antaa isänpäivänä lahjaksi? Keräsimme sinulle listalle viisi parasta lahjaideaamme, joiden uskomme ilahduttavan isää kuin isää. Tutustu vuoden 2019 halutuimpiin isänpäivälahjoihin ja tilaa lahja helposti netistä. Toimitamme tilauksesi muutamassa arkipäivässä nopealla (ja ilmaisella!) kotiinkuljetuksella. Tänä vuonna isänpäivää vietetään sunnuntaina 10. Marraskuuta.


Näytä lisää

Seiko5sports

Seiko on valtavalla mallistollaan sekä saavutettavilla hinnoillaan yksi kohtuuhintaisten kellomarkkinoiden suunnannäyttäjistä, ja täysin oikeutetusti yksi suosituimmista kellovalmistajista maailmassa. Kun Seiko siis päättää yhtäkkiä julkaista 27 (kyllä, kaksikymmentä seitsemän!) kelloa yhdellä rysäyksellä, sen merkitystä edullisten automaattikellojen markkinoilla ei voi tarpeeksi painottaa.


Näytä lisää

Seiko kenttäkello

Mitä kenttäkellot tarkalleen ottaen ovat? Millä tavoin ne vaikuttivat kelloalaan? Mitä piirteitä hyvässä kenttäkellossa tulisi olla? Artikkelistamme löydät vastauksen näihin kaikkiin kysymyksiin.


Näytä lisää

Seiko sumot

Seikon yksi suurimmista julkistuksista vuoden 2019 Baselworld-messuilla oli pitkään odotettu päivitys vuodesta 2007 saakka muuttumattomalle Seiko SBDC031:lle, tai fanien kesken Sumo:lle.


Näytä lisää

Nato Ranneke ja SKX kello

Seiko jatkoi vakuuttavaa menoaan Baselworldissa, kun vuonna 2019 se julkisti kolme uutta Seiko Prospex “Save The Ocean” -mallia.


Näytä lisää

Kellon osto-opas

25.6.2019 9.59

ruskea Seiko Cocktail

Me kaikki tiedämme, että kellon ostaminen voi olla hankalaa puuhaa. Siksi me päätimmekin luoda tämän kattavan ja monipuolisen kellon osto-oppaan helpottamaan prosessia.


Näytä lisää

orissixtyfive

Oris Sixty Five:stä on tullut lyhyessä ajassa yksi Oriksen suosituimmista malleista. Otimme artikkelissamme selvää, mikä tekee tästä suklarista niin vastustamattoman paketin.


Näytä lisää

oris logo

Oriksen vaiheikkaassa historiassa on riittänyt ylä- ja alamäkiä. Tässä artikkelissa sukellamme yhtiön historiaan ja otamme selvää, miten Oriksesta tuli yksi suosituimmista entry-level luksuskellovalmistajista.


Näytä lisää

Prospex

Prospex-leima löytyy nykyään jo melkein kaikkien uusien Seikon kestävyyskellojen taulusta. Mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa ja tulisiko siitä olla kiinnostunut?


Näytä lisää

padi tuna

Seiko Tuna kuuluu Seikon varhaisimpiin sukelluskellomalleihin. Tässä artikkelissa perehdymme perinteikkään tuoteperheen historiaan ja muutamaan sen merkittävimmistä kelloista.


Näytä lisää

marinemaster twilight blue

Seiko Baby Marinemaster -mallisto oli erityisen iloinen yllätys etenkin yhtiön pitkäaikaisemmille faneille. Minkälaisia kelloja tuore mallisto toikaan mukanaan?


Näytä lisää

Tuotteet 1-20 / 28

Pieni hetki