Keskisen Kellon Blogi

Tuotteet 1-10 / 13

Leijona X Voutilainen

10.10.2019 18.58

Leijona X Voutilainen

Voutilainen x Leijona -sarja toteuttaa monen Leijona-fanin pitkäaikaisen unelman. Lokakuun 10. päivä käänsi brändin omien sanojen mukaisesti uuden sivun Leijoa-kellojen historiassa, kun he julkaisivat uuden Heritage-mallistonsa joka on suunniteltu yhdessä Suomalaisen kelloseppälegendan Kari Voutilaisen kanssa.

Miltä näyttää kellosarja jossa yhdistyvät Leijonan pitkälle kantava historia ja Voutilaisen alalla hyvin arvostetut arteesaanitaidot? Tässä artikkelissa sukellamme pintaa syvemmälle:


Näytä lisää

Seiko5sports

Seiko on valtavalla mallistollaan sekä saavutettavilla hinnoillaan yksi kohtuuhintaisten kellomarkkinoiden suunnannäyttäjistä, ja täysin oikeutetusti yksi suosituimmista kellovalmistajista maailmassa. Kun Seiko siis päättää yhtäkkiä julkaista 27 (kyllä, kaksikymmentä seitsemän!) kelloa yhdellä rysäyksellä, sen merkitystä edullisten automaattikellojen markkinoilla ei voi tarpeeksi painottaa.


Näytä lisää

Seiko kenttäkello

Mitä kenttäkellot tarkalleen ottaen ovat? Millä tavoin ne vaikuttivat kelloalaan? Mitä piirteitä hyvässä kenttäkellossa tulisi olla? Artikkelistamme löydät vastauksen näihin kaikkiin kysymyksiin.


Näytä lisää

Seiko sumot

Seikon yksi suurimmista julkistuksista vuoden 2019 Baselworld-messuilla oli pitkään odotettu päivitys vuodesta 2007 saakka muuttumattomalle Seiko SBDC031:lle, tai fanien kesken Sumo:lle.


Näytä lisää

Nato Ranneke ja SKX kello

Seiko jatkoi vakuuttavaa menoaan Baselworldissa, kun vuonna 2019 se julkisti kolme uutta Seiko Prospex “Save The Ocean” -mallia.


Näytä lisää

kultasamurai

Tässä artikkelissa tutustumme yhteen edullisemman päädyn sukelluskellojen valioyksilöistä, Seiko Samuraihin.


Näytä lisää

Näytönsuojalasin asennus

10.6.2019 15.49

suojalasipaketin sisalto

Miten urheilukellon suojalasi asennetaan? Suojalasin asennus käy helposti kotona, seuraa vain meidän oppaan ohjeita!


Näytä lisää

Seiko top 5 sukelluskellot

Tässä artikkelissa esitelemme Seikon viisi suosituinta sukelluskellomallia. Seiko on arvostettu japanilainen kellovalmistaja, jonka tarina ulottuu 1800-luvulle saakka. Aluksi vain yhden miehen kelloliike kehittyi vuosikymmenten saatossa yhdeksi maailman tunnetuimmista kellovalmistajista. Seiko tunnetaan erityisesti kestävistä materiaaleistaan ja luotettavista koneistoistaan.


Näytä lisää

Nato Ranneke ja SKX kello

Tässä arviossamme esittelemme Seiko SKX 007:n ja 009:n sekä paneudumme niiden kiistattoman suosion syihin.


Näytä lisää

Polar Vantage V on osa Polarin uutta Vantage-mallistoa, joka lanseerattiin syksyllä 2018. Pitkän odotuksen jälkeen Polarilta on saatu uutuus, joka pyrkii vastaamaan monialaurheilijoiden kasvavia tarpeita. Vantagessa on pyritty yhdistämään tyylikäs kellon muotoilu urheilijan tarpeita vastaavilla ominaisuuksilla. 


Näytä lisää

Tuotteet 1-10 / 13

Pieni hetki