Kalevala-korut ovat kuin pienoisveistoksia, jotka on tarkoitettu käytettäväksi arjessa ja juhlan hetkinä. Ne heijastavat pohjoisen luonnon voimaa ja suomalaisen kulttuurin sielunmaisemaa, tuoden mukanaan palan suomalaista historiaa ja perinnettä jokaiseen päivään. Korujen ajaton design tekee niistä kestävän valinnan, joka ilahduttaa vuodesta toiseen.

Kalevala Keäyön ruusu-korut

Kalevalan taustalla toimiva yhteisö

Kalevalan taustalla on monipuolinen yhteisö lahjakkaita suunnittelijoita ja taiteilijoita. Heidän käsissään pohjoisen luonnon ja suomalaisen kulttuurin elementit muuntuvat mielenkiintoisiksi ja ajattomiksi koruiksi. Muotoilufilosofia keskittyy oivaltavaan ja rohkeaan designiin, joka yhdistää perinteet ja modernin tyylin. Kaikki Kalevala-korut valmistetaan suomalaisena käsityönä Helsingissä. Korujen valmistus on pitkälle käsityötä, vaikka tuotannossa hyödynnetään myös innovatiivista teknologiaa. Jokainen koru kulkee keskimäärin kymmenen käsiparin kautta matkalla aihiosta valmiiksi koruksi, mikä takaa korkean laadun ja ainutlaatuisuuden. Kalevalan korutehtaalla yhdistyvät teknologian uusimmat innovaatiot ja vuosisataiset perinteet, ja yritykselle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -tunnukset.

Kotimaisen ylpeää vastuullisuutta

Kalevala on sitoutunut kantamaan kortensa kekoon vastuullisuuden nimissä taistellakseen ilmastonmuutosta vastaan ja vahvistamaan kiertotaloutta toiminnassaan. Yritys minimoi hiilijalanjälkensä ja toimii taloudellisesti kestävällä, ympäristöä säästävällä ja ihmisoikeuksia kunnioittavalla tavalla. Kalevala tukee myös yhteisön hyvinvointia ja on aktiivisesti mukana erilaisissa hyväntekeväisyys hankkeissa. Yrityksen tavoitteena on ehkäistä syrjintää, vahvistaa tasa-arvoa ja luoda hyvinvointia yhteiskuntaan koulutuksen kautta. Kalevalan rahoituksella on käynnistetty esimerkiksi Kalevala Training Center -hanke Keniassa, joka avaa nuorille naisille tien ammattiin ja itsenäiseen toimeentuloon. Lisäksi yritys tukee erityislapsien ja naisten näkyvyyttä ja heidän oikeuksia.

Kalevala Kosmos -Korut

Kalevalan perintö suomalaisille sukupolvesta toiseen

Kalevalan perustaja Elsa Heporauta halusi kunnioittaa kalevalaista naista ja aloitti korujen valmistuksen rahoittaakseen patsaan pystyttämisen. Koruista tuli suuri menestys, ja niiden avulla tuettiin naisia ja lapsia sota-aikana. Kalevalan luomassa perinnössä nainen on aina ollut aktiivinen yhteiskunnallinen toimija, ja naisten perustama kulttuurijärjestö Kalevalaisten Naisten Liitto omistaa edelleen yrityksen. Kalevala historiaan kuuluu myös Lapponian ainutlaatuinen, ilmaisuvoimaisen veistoksellinen muotoiluperintö. Tämä perintö näkyy edelleen kaikissa Kalevala-koruissa, jotka yhdistävät laadukkaan ja ajattoman muotoilun taidokkaaseen suomalaiseen käsityöhön ja vastuulliseen valmistukseen.

Kalevala on enemmän kuin vain korubrändi; se on osa suomalaista kulttuuriperintöä ja yhteisöä. Yritys on sitoutunut valmistamaan kauniita ja merkityksellisiä koruja, jotka kestävät aikaa ja ilahduttavat käyttäjäänsä joka päivä. Kalevala toimii vastuullisesti ja tukee yhteisöä monin tavoin, tehden jokaisesta korusta symbolin paitsi kauneudesta, myös hyvän tekemisestä ja kestävistä arvoista.

Kalevala-korusarjat tutuksi:


Kalevala Amuletti

Amuletti-sarja sopii täydellisesti heille, jotka haluavat kantaa mukanaan palan muinaista voimaa ja symboliikkaa. Tämä sarja tarjoaa mahdollisuuden luoda täysin uniikkeja koruja, jotka heijastavat kantajansa persoonallisuutta ja uskomuksia. Luo oma uniikki Amuletti-korusi – yhdistelymahdollisuudet ovat rajattomat!

Amuletti-sarjan korut ovat kuin moderni versio muinaisista onnentuojista. Entisaikoina korut olivat kantajilleen enemmän kuin vain kauniita esineitä; ne olivat väkeviä symboleja, joiden uskottiin tuovan onnea, terveyttä ja menestystä sekä pitävän loitolla pahat henget ja ajatukset. Tämä ajatus elää edelleen Amuletti-koruissa, joissa menneiden aikojen uskomukset heräävät eloon nykypäivän tulkintoina.

Amuletti-sarjan suunnittelija Lina Simons on onnistunut luomaan koruja, jotka puhuttelevat niin perinteiden ystäviä kuin modernin designin ihailijoita. Sarjan korut ovat saatavilla pronssisina ja hopeisina, ja ne voidaan yhdistellä monin eri tavoin korvarenkaisiin, ranneketjuihin tai kaulaketjuihin. Voit valita sinua puhuttelevat pikkuhelat ja kiinnittää ne eri tavoin, tai yhdistellä niitä isompiin Amuletti-riipuksiin, jolloin mahdollisuudet ovat rajattomat.

Nämä korut tarjoavat enemmän kuin vain kauniin ulkonäön – ne kantavat mukanaan historian ja mytologian voimaa, tuoden samalla iloa ja suojaa kantajalleen. Amuletti-korut ovat valmistettu käsityönä, mikä lisää niiden ainutlaatuisuutta ja laatua. Kalevala Amuletti-sarjan koruilla voit luoda persoonallisia ja merkityksellisiä koruja, jotka ovat sekä kauniita että voimakkaita symbolisesti. Tämä tekee niistä täydellisen valinnan kaikille, jotka haluavat kantaa mukanaan palan muinaista viisautta ja onnea.

Katso täältä kaikki Kalevala Amuletti-korut!

Kalevala Elämän roihu

Elämän roihu -sarja on täydellinen valinta niille, jotka haluavat elää elämäänsä täysillä ja rohkeasti toteuttaa unelmiaan. Tämä sarja tuo esiin elämän seikkailun ja ystävyyden merkityksen, ja se on suunniteltu inspiroimaan kantajaansa elämään jokainen päivä täysillä.

Elämän roihu -sarja on toteutettu yhteistyössä Duudsonien kanssa, ja se huokuu heidän elämäniloaan ja rohkeuttaan. Sarjan keskeinen koru, kaksipuoleinen riipus, kantaa toisella puolellaan osuvaa tekstiä "Live your dream", muistuttaen kantajaansa seuraamaan unelmiaan. Kaulaketjun pituus on säädettävissä, mikä tekee siitä monikäyttöisen ja mukautuvan eri tilanteisiin.

Kalevalan suunnittelema ja käsityönä valmistettu Elämän roihu -sarja on tehty kestämään aikaa ja kertomaan tarinoita. Kuten Duudsonit sanovat: "Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja kuoreen, niin ei jäärä tuleen makaamaan - näistähän ne tarinat ja seikkailut syntyy! Vanhana voiraan sitten tyytyvääsenä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoosta ystävyyren hetkistä ja suurella syrämmellä eletyistä seikkailuista".

Elämän roihu -sarja on tarkoitettu niille, jotka arvostavat elämän jokaista hetkeä ja haluavat kantaa mukanaan muistutusta siitä, että jokainen päivä on elämisen arvoinen. Se on korusarja, joka rohkaisee meitä kaikkia tavoittelemaan unelmiamme ja elämään elämäämme suurilla sydämillä ja rohkeilla teoilla.

Katso täältä kaikki Kalevala Elämän roihu -korut!


Kalevala Euran sydän

Euran sydän -sarja sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat ilmaista rakkautta ja ystävyyttä ajattoman symbolin avulla. Tämä sarja tuo esiin sydämen universaalin ja ikuisen merkityksen, joka ymmärretään kaikkialla maailmassa.

Kalevala Euran sydän -sarjan koruista löytyvä tunnusomainen sydän on herkkä ja kaunis symboli, joka sopii täydellisesti itselle tai lahjaksi läheiselle. Sydämmen esikuva on peräisin Euran Pappilanmäestä viikinkiajalta, mikä antaa korulle syvällisen historiallisen merkityksen. Kalevalan suunnittelema ja käsityönä valmistettu Euran sydän -sarja on kunnianosoitus rakkauden ja ystävyyden ikiaikaiselle sanomalle. Pieneen sydämeen mahtuu tuhansia tarinoita, ja tämä koru on vala ystävyydelle ja rakkaudelle. Se on ajaton symboli, joka kantaa mukanaan menneiden aikojen viisautta ja tunteita, yhdistäen ne nykypäivän muotoiluun.

Sarjana Euran sydän on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat kantaa mukanaan muistutusta rakkauden ja ystävyyden tärkeydestä. Se on korusarja, joka yhdistää historian ja modernin muotoilun, luoden kauniita ja merkityksellisiä koruja, jotka puhuttelevat sydäntä.

Katso täältä kaikki Kalevala Euran sydän -korut!


Kalevala Haave

Kalevala Haave-sarja on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat herkkyyttä ja unelmien tavoittelua koruissaan. Tämä sarja ilmentää toiveiden ja haaveiden kauneutta, tuoden ne osaksi arkea ja juhlaa.

Haave-korut koostuvat pienistä mattapintaisista silmuista, jotka muodostavat herkkää pitsimäistä kudelmaa. Nämä hopeasta valmistetut korut on suunnittelijan Tiina Arkon käsialaa, ja ne ovat valmistettu käsityönä, mikä takaa niiden ainutlaatuisuuden ja korkean laadun.

Kalevala Haave -sarjan tarina heijastaa haaveiden ja toiveiden voimaa. "Punoi kauniin seppeleen, liitti joka lehvään uskoa uuteen, solmi joka silmuun toiveita tulevasta, kietoi joka kukkaan haaveita monta." Tämä runo kiteyttää Haave-sarjan ytimen: jokainen koru on kuin pieni unelmien seppele, joka muistuttaa kantajaansa tulevaisuuden mahdollisuuksista ja unelmien tavoittelun tärkeydestä.

Haave-sarja sopii erityisesti niille, jotka haluavat korostaa elämänsä kauniita hetkiä ja unelmien merkitystä. Nämä korut ovat kuin pieniä taideteoksia, jotka kantavat mukanaan syvällisiä tunteita ja toiveita, tehden niistä arvokkaita ja merkityksellisiä kantajalleen.

Katso täältä kaikki Kalevala Haave -korut!


Kalevala Haltija

Haltija-sarja on täydellinen valinta niille, jotka tuntevat yhteyttä suomalaiseen luontoon ja mytologiaan. Tämä sarja heijastaa luonnon mystiikkaa ja metsän henkiä, tuoden esiin perinteisiä suomalaisia symboleja ja tarinoita modernissa muotokielessä.

Valikoimastamme löytyvät Kalevala Haltija -korut on valmistettu kullanhohtoisesta pronssista, ja niiden juhlava ulkonäkö tekee niistä erottuvia ja arvokkaita. Jokaisen korun keskellä loistaa rombin muotoinen emaloitu hopealevy, joka lisää korujen ainutlaatuisuutta ja kauneutta. Emaliosat on valmistanut Pauliina Rundgren omalla studiollaan Mikkelissä, mikä korostaa korujen kotimaista käsityöperinnettä ja laatua.

Suunnittelija Taru Harmaala Chaloff on onnistunut vangitsemaan koruihin metsän hengen ja voiman. Haltija-sarjan runo kuvastaa tätä ideaa: "Minä olen auringon kulta ihollasi, aarnivalkea sielussasi, yössä kukkuva käkönen. Minä olen haltija, metsän henki ja voima, minä olen, sinä olet."

Haltija-sarja sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat luonnon kauneutta ja haluavat kantaa mukanaan palan metsän taikaa. Sarjan korut ovat kuin pieniä taideteoksia, jotka yhdistävät perinteisen suomalaisen estetiikan ja modernin designin, luoden ajattomia ja merkityksellisiä koruja.

Katso täältä kaikki Kalevala Haltija-korut!


Kalevala Kaaria

Kaaria-sarja on täydellinen valinta niille, jotka etsivät näyttäviä mutta kevyitä koruja, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin. Tämä sarja tuo esiin elegantin ja ajattoman muotokielen, joka heijastaa auringonlaskun ja -nousun kauneutta ja symboloi ajan ja elämän ikuista jatkumoa.

Antonio Mazzamauron suunnittelemat Kaaria-korut on valmistettu joko hopeasta tai kullanhohtoisesta kirkkaasta pronssista. Jokainen koru on valmistettu käsityönä, mikä takaa niiden laadun ja ainutlaatuisuuden. Kaaria-sarjan korut ovat näyttäviä, mutta ihastuttavan kevyitä, tehden niistä mukavia käyttää kaikissa tilanteissa.

Kaaria-sarjan tarina kertoo kultaisesta kaaresta taivaanrannassa, joka hyvästelee laskevan auringon ja toivottaa tervetulleeksi uuden päivän. Tämä kaari yhdistää eilisen ja huomisen, symboloiden ajan ja elämän ikuista jatkumoa. "Taivaanrannassa kultaisena hohtava kaari, hyvästelee laskevan auringon, saattaa päivän mailleen, tekee siitä eilisen. Samaan aikaan, jossain muualla, saman kaaren alla nouseva aurinko, toivottaa tervetulleeksi huomisen. Eilinen ja huominen, ajan ja elämän ikuinen jatkumo, kultaisen kaaren yhdistämät."

Kaaria-sarja sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat korostaa ajattomuutta ja jatkuvuutta koruissaan. Sarjan korut yhdistävät elegantin muotokielen ja merkityksellisen tarinan, tehden niistä kauniita ja puhuttelevia koruja, jotka sopivat jokaiseen päivään ja hetkeen.

Katso täältä kaikki Kalevala Kaaria -korut!


Kalevala Kaiho

Kaiho-sarja on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat menneisyyden kauneutta ja haluavat kantaa mukanaan haikeita muistoja ja toiveita tulevaisuudesta. Tämä sarja tuo esiin veistoksellisen ja nostalgisen muotokielen, joka yhdistää vanhan valokuvakehyksen estetiikan ja modernin korumuotoilun.

Kaiho-sarjan korut ovat kauniisti kuvioituja ja veistoksellisia, saaden innoituksensa vanhoista valokuvakehyksistä. Kirkkaasta hopeasta valmistetut korut heijastavat menneisyyden ja muistojen haikeutta, luoden syvällisen yhteyden kantajansa ja hänen henkilökohtaisten tarinoidensa välillä. Suunnittelija Taru Harmaala Chaloff on onnistunut vangitsemaan koruihin elementtejä, jotka herättävät nostalgiaa ja tunteita.

Korusarjan tarina vie meidät piirongin päällä olevan vanhan kuvan äärelle, joka avaa sielun ikkunan menneisyyteen. "Piirongin päällä vanha kuva kehyksissään, avaa sieluni ikkunan. Katson ja näen ja muistan kaiken mikä oli ja mikä ei koskaan ollut, ja mikä on nyt, on pian haikea muisto menneestä. Samalla näen kaiken minkä toivon tulevaksi. Kaipuu ja odotus, ajan virrassa. Ilta hämärtyy, kuva katoaa, sieluni ikkuna jää auki."

Kaiho-sarjan korut heijastavat menneiden aikojen kauneutta ja ovat täydellisiä niille, jotka haluavat korostaa muistojensa merkitystä ja elää hetkessä, joka on täynnä haikeutta ja odotusta. Sarjan korut ovat kuin pieniä taideteoksia, jotka kantavat mukanaan menneisyyden ja tulevaisuuden tarinoita, luoden syvällisiä ja puhuttelevia koruja, jotka koskettavat sydäntä.

Katso täältä kaikki Kalevala Kaiho -korut!


Kalevala Kesäyön ruusu

Kesäyön ruusu -sarja on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kantaa mukanaan juhannusruusujen herkkää kauneutta ja kesäyön taianomaista tunnelmaa. Tämä sarja heijastaa suomalaisen kesän upeutta ja herättää eloon sen romanttiset ja rauhalliset hetket.

Anni Ruuthin suunnittelemat Kesäyön ruusu -korut ovat veistoksellisia ja kauniisti kuvioituja, yhdistäen juhannusruusujen herkät kukinnot moderniin ja pelkistettyyn muotokieleen. Sarjan koruissa kukkaköynnökset yhdistyvät puhdaslinjaisiin muotoihin, luoden ainutlaatuisen ja elegantin kokonaisuuden, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Kesäyön ruusu -sarjan tarina on saanut inspiraationsa Saima Harmajan runosta "Läheisyys": "Huoneessani tässä on vielä kevät. Sade hyrskyää ja ruusut puhkeavat pimeässä, ja satakieli laulaa. Minuun jää!" Tämä runo kuvaa täydellisesti sarjan tunnelmaa, jossa kevään ja kesän kukat puhkeavat kukkaan ja tuovat mukanaan valon ja kauneuden.

Kesäyön ruusu -sarja on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat luonnon kauneutta ja haluavat tuoda sen osaksi omaa tyyliään. Sarjan korut ovat kuin pieniä taideteoksia, jotka kantavat mukanaan kesän ja juhannusruusujen lumoavan kauneuden, tehden niistä ikimuistoisia ja merkityksellisiä kantajalleen.

Katso täältä kaikki Kalevala Kesäyön ruusu -korut!


Kalevala Kosmos

Kalevala Kosmos riipus hopea 226877145
-20%
Kalevala
Kalevala Kosmos riipus hopea 226877145
145,00 €
116,00 €

Kosmos-sarja on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tuoda asuunsa sekä ajattoman tyylikkyyden että rennon ilmeen. Tämä sarja heijastaa maailmankaikkeuden loputonta kauneutta ja mysteeriä, yhdistäen taivaankappaleiden vaelluksen eleganttiin korumuotoiluun.

Antonio Mazzamauron suunnittelemat Kosmos-korut ovat saatavilla sekä hopeisina että pronssisina, mikä antaa mahdollisuuden valita itselle sopivin vaihtoehto. Sarjan korut ovat käsityönä valmistettuja, mikä takaa niiden korkean laadun ja ainutlaatuisuuden. Kosmos-korujen ajaton design sopii sekä arkeen että juhlaan, tehden niistä monikäyttöisiä ja tyylikkäitä lisäyksiä jokaiseen asuun.

Kosmos-sarjan tarina vie meidät maailmankaikkeuden loputtomaan avaruuteen: "Päättymätön maailmankaikkeus, taivaan loputon avaruus, taivaankappaleiden vaellus, tuhannet tähdet ja kuut ja galaksit, kukin omaan radallaan, kukin omaan tahtiinsa. Tietävät menneen ja tulevan, mutta kertovatko siitä meille? Ja jos kertovat, ymmärrämmekö?" Tämä runo kuvaa täydellisesti sarjan mystisen ja kiehtovan luonteen.

Kosmos-sarja on erinomainen valinta niille, jotka haluavat korostaa asuissaan sekä hienostuneisuutta että ajatonta viehätystä. Sarjan korut yhdistävät taivaan ja avaruuden mystiikan moderniin muotoiluun, luoden kauniita ja merkityksellisiä koruja, jotka kantavat mukanaan sekä menneen että tulevan tarinoita.

Katso täältä kaikki Kalevala Kosmos -korut!


Kalevala Kuutar

Kuutar-sarja on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat klassista kauneutta ja viikinkiajan inspiroimia koruja. Tämä ikoninen sarja on saanut inspiraationsa viikinkiaikaisten korujen kauneimmista yksityiskohdista ja koristeaiheista, yhdistäen ne moderniin korumuotoiluun.

Germund Paaerin 1940-luvulla suunnittelema Kuutar on Kalevala-korujen yksi kaikkein ikonisimmista ja klassisista. Sarjan koruissa korujen spiraalit symboloivat elämän kiertokulkua, ja niiden pienet helat helisevät karkottaen pahoja henkiä. Kuutar-sarjan korut ovat saatavilla pronssisina ja hopeisina, ja niistä löytyy useita eri kokoja, mikä antaa mahdollisuuden valita juuri itselle sopivin vaihtoehto.

Kuutar-sarjan tarina kertoo yötaivaan valtijattaresta, Kuuttaresta, joka kehrää kultalankaa ja sylissään kantaa ikuisen elämän spiraaleja. "Kuutar, korea neito, yötaivaan valtijatar. Kuutar kehrää kultalankaa, sylissään ikuisen elämän spiraalit. Kuuttaren helkkyvät helat ovat kuin kultaiset säteet, jotka karkottavat pahat ajatukset ja valaisevat maailman ja mielen." Tämä runo kuvaa täydellisesti sarjan mystistä ja suojelevaa luonnetta.

Kuutar-sarja on erinomainen valinta niille, jotka haluavat yhdistää koruissaan perinteet ja modernin muotoilun. Sarjan korut kantavat mukanaan tarinoita menneisyydestä, samalla valaisten nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Kuutar-korut ovat ajattomia taideteoksia, jotka tuovat mukanaan sekä kauneutta että merkityksellisyyttä, tehden niistä koruja, joita voi arvostaa ja rakastaa sukupolvien ajan.

Katso täältä kaikki Kalevala Kuutar -korut!


Kalevala Louhetar

Louhetar-sarja on täydellinen valinta niille, jotka haluavat korostaa voimaa, viisautta ja perinteiden arvostusta koruissaan. Tämä sarja ammentaa innoituksensa muinaisista suomalaisista koruista, tuoden esiin rautakauden ajan estetiikan ja taidokkaat nauhapunossommitelmat modernissa muodossa.

Taru Harmaala Chaloffin suunnittelemat Louhetar-korut on valmistettu hohtavasta hopeasta tai lämmin hehkuisesta pronssista, ja niiden koristeelliset nauhapunokset kunnioittavat esiäitiemme käyttämien korujen perinteitä. Louhetar-sarjan korvakorut ovat ainutlaatuisia, sillä ne eivät ole toistensa peilikuvat, mikä korostaa niiden käsityönä valmistettua luonnetta ja yksilöllisyyttä. Sarjassa on saatavilla myös kookkaampia versioita, mikä antaa mahdollisuuden valita juuri itselle sopivin koko ja tyyli.

Louhetar-sarjan tarina kertoo Pohjolan viekkaasta neidosta, viisaasta ja voimakkaasta olennosta, joka punoo juonet ja tuntee loitsut. "Pohjolan viekas neito, viisas ja voimakas, punoo juonet, tietää taiat ja tuntee loitsut, joilla saa pauloihinsa kenet haluaa. Niillä hän taivuttelee tahtoonsa niin miesten mielet ja naisten naurut kuin taivaan tuulet ja meren pauhut." Tämä runo heijastaa sarjan vahvaa ja mystistä henkeä, joka yhdistyy muinaisten korujen kauneuteen.

Louhetar-sarja sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat korostaa perinteitä ja voimaa modernissa korumuotoilussa. Kalevala Louhetar tuo esiin muinaisen Suomen juhla-asujen koristeellisuuden, yhdistäen sen nykypäivän käsityötaitoon ja designiin. Louhetar-korut ovat ajattomia taideteoksia, jotka kertovat tarinoita menneestä ja tuovat mukanaan esiäitiemme viisauden ja voiman.

Katso täältä kaikki Kalevala Louhetar -korut!


Kalevala Made in Helsinki- Eira

Made in Helsinki Eira -sarja on täydellinen valinta niille, jotka haluavat korostaa sydämellisyyttä ja hellyyttä koruissaan. Tämä sarja ammentaa innoituksensa Helsingin Eiran kaupunginosan sydänkuvioilla koristellusta rakennuksesta, tuoden esiin pienten sydämien suuren lupauksen ja ikiaikaisen viestin.

Vesa Nilssonin suunnittelemat ja käsityönä valmistetut Made in Helsinki Eira -korut on valmistettu kirkkaasta kullanhohtoisesta pronssista, ja ne ovat saatavilla myös hopeisina. Sarjan korvakoruissa keinahtelee suloinen pieni sydän, joka välittää universaalin ja ymmärrettävän viestin rakkaudesta ja ystävyydestä.

Made in Helsinki Eira -sarjan tarina kertoo pienten sydämien suuresta lupauksesta. "Pienissä sydämissä on suuri lupaus. Kaikki alkaa hymystä ja leikistä, toisiaan kohti keinahtelevista sydämistä. Sydämistä, jotka ovat täynnä yllätyksiä ja ihastusta. Muuttuuko ihastus rakkaudeksi?" Tämä runo kuvaa täydellisesti sarjan henkeä, jossa sydämet keinuvat toisiaan kohti, tuoden mukanaan iloa ja lämpöä.

Made in Helsinki Eira -sarja sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat ilahduttaa itseään tai läheisiään kauniilla ja merkityksellisillä koruilla. Sarjan korut ovat kuin pieniä taideteoksia, jotka kantavat mukanaan sydämellisyyden ja rakkauden sanomaa, tehden niistä ihastuttavia ja ajattomia lisäyksiä jokaisen korukokoelmaan.

Katso täältä kaikki Kalevala Made in Helsinki- Eira - korut!


Kalevala Naisen ääni

Naisen ääni -sarja on täydellinen valinta niille, jotka haluavat juhlistaa tasa-arvon ja rohkeuden historiaa koruissaan. Tämä sarja heijastaa modernin suomalaisen korumuotoilun kauneutta ja merkityksellisyyttä, yhdistäen herkkiä ja pirskahtelevia elementtejä vahvaksi rakenteeksi.

Kirsti Doukasin suunnittelemat Naisen ääni -korut ovat saavuttaneet rakastetun klassikon aseman. Sarjan keskeinen elementti on pitsimäinen hopeastruktuuri, joka heijastaa suomalaisen käsityötaidon hienoutta ja kauneutta. Korujen sydämessä välkehtii kauniisti hiottu vaaleansininen topaasi, joka tuo koruihin raikkaan ja elegantin ilmeen.

Naisen ääni -sarjan tarina juontaa juurensa vuoteen 1906, jolloin Suomen säädyt hyväksyivät uuden valtiopäiväjärjestyksen ja vaalilainsäädännön, tuoden mukanaan yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden. Tämä merkittävä historiallinen hetki teki Suomesta tasa-arvon edelläkävijän. "Naisen ääni" -korusarja juhlistaa tätä yli satavuotista historiaa ja inspiroi kertomalla yksilön rohkeudesta ja siitä, kuinka rohkeat äänet yhdessä voivat muuttaa maailmaa.

Kalevala Naisen ääni -sarja sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat korostaa koruissaan merkityksellisiä tarinoita ja vahvaa symboliikkaa. Naisen ääni -sarjan korut ovat juhlavia ja elegantteja, mutta samalla kantavat mukanaan syvällistä sanomaa tasa-arvosta ja rohkeudesta. Nämä kauniit ja ajattomat korut toimivat sekä tyylikkäinä asusteina että muistutuksina siitä, kuinka tärkeää on juhlistaa ja vaalia tasa-arvon edistysaskeleita.

Katso täältä kaikki Kalevala Naisen ääni- korut!


Kalevala Neliapila

Neliapila-sarja on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tuoda elämäänsä ripauksen onnea ja iloa. Tämä sarja sopii kaiken ikäisille tytöille ja naisille, jotka arvostavat siroa ja eläväistä korumuotoilua.

Lina Simonsin suunnittelemat Neliapila-korut ovat käsityönä valmistettuja, ja niiden origamimaisesti taitetut pinnat heijastavat valoa kauniisti, tehden koruista eläväiset ja viehättävät. Neliapila-sarjan korut ovat siroja ja kevyitä, mikä tekee niistä miellyttäviä käyttää päivittäin. Kalevala Neliapila -sarjan tarina on saanut innoituksensa neliapilan rakastetusta ja tunnetusta symboliikasta: yksi lehdistä tuo uskoa, toinen toivoa, kolmas rakkautta ja neljäs apilanlehti – onnea, ihanaa onnea! Tämä kuvio on ilontoivotus kummilapselle, tärkeälle ystävälle tai itsellesi, tuoden mukanaan positiivisia merkityksiä ja iloa jokaiseen päivään.

Neliapila-sarja sopii erinomaisesti lahjaksi rakkaalle tai ystävälle, tai vaikkapa itselle muistutukseksi elämän tärkeistä asioista. Sarjan korut ovat kauniita ja ajattomia, kantavat mukanaan merkityksellisiä tarinoita ja symboloivat uskoa, toivoa, rakkautta ja onnea.

Katso täältä kaikki Kalevala Neliapila -korut!


Kalevala Onnenhelmi

Onnenhelmi-sarja on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat luonnon inspiroimia ja merkityksellisiä koruja. Tämä sarja heijastaa meren rauhaa ja kauneutta, tuoden esiin simpukankuorien inspiroiman muotokielen ja helmen hohteen.

Lina Simonsin suunnittelemat Kalevala Onnenhelmi -korut ovat käsityönä valmistettuja, ja niiden mattapintainen riipusosa muistuttaa meren rannalle huuhtoutuneita simpukankuoria. Sarjan korut ovat siroja ja kauniita, täydellisiä tuomaan ripauksen luonnon kauneutta jokaiseen asuun.

Onnenhelmi-sarjan tarina kertoo, kuinka jokaisen ulkokuoren alla piilee hohtavia onnenhelmiä: "Risaisia, rosoisia, meitä on niin monia. Jotkut villejä ja vapaita, toiset kylmiä ja kovia. Vaan kaikki ulkokuoria, älä anna niiden hämätä. Kaikissa on sisällä hohtavia onnenhelmiä." Tämä runo kuvaa täydellisesti sarjan ideaa, jossa korujen ulkoinen rosoisuus kätkee sisäänsä kauniin ja hohtavan ytimen.

Onnenhelmi-sarja sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat korostaa sisäistä kauneuttaan ja arvostavat luonnon inspiroimaa muotoilua. Sarjan korut ovat ajattomia ja monikäyttöisiä, tehden niistä täydellisen valinnan arkeen ja juhlaan. Ne toimivat myös upeina lahjoina, muistuttaen siitä, että kaikissa meissä on sisällä hohtavia onnenhelmiä.

Katso täältä kaikki Kalevala Onnenhelmi -korut!


Kalevala Paratiisi

Paratiisi-sarja on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää historiallisen merkityksen ja modernin muotoilun koruissaan. Tämä sarja tuo esiin vanhan klassikon uuden tulkinnan, yhdistäen muinaisen Hämeen kulttuuriperinnön ja taidokkaasti valmistetut koristelaatat.

Kalevalan suunnittelemat Paratiisi-korut on valmistettu kullanhohtoisesta kirkkaasta pronssista, ja ne ovat saatavilla myös hopeisina. Sarjan koruissa on holvikaaren muotoiset koristelaatat, jotka on kuvioitu molemmin puolin, tuoden esiin kauniita yksityiskohtia ja historiallista symboliikkaa. Rannekorun säädettävä pituus ja papukaijalukko lisäävät käyttömukavuutta ja monikäyttöisyyttä.

Paratiisi-sarjan tarina vie meidät aikaan, jolloin Hämeen mahtinainen kantoi yllään monirivisiä pronssiketjuja, jotka yhdistivät kahta kirkkoholvin muotoista laattaa. Näissä laatoissa elämänveden maljaa vartioi kaksi riikinkukkoa, symboloiden ehkä onnea, voimaa tai viestinvälitystä ihmisten ja jumalten välillä. Kalevala Paratiisi-korujen esikuvana on Janakkalan Kernaalasta löydetty koru, "hämäläinen juhlakääty", joka on peräisin noin vuodelta 800 jKr.

Paratiisi-korut ovat saaneet innoituksensa tästä muinaisen Hämeen mahtinaisen kantamasta korusta. Vaikka tarkkaan ei ole tiedossa, mitä nämä varhaiskristillisen taiteen symbolit merkitsivät kantajalleen, voimme vain kuvitella niiden olevan onnentuojia tai voimakkaita suojelijoita.

Paratiisi-sarja sopii erinomaisesti heille, jotka haluavat kantaa mukanaan palan historiaa ja tuntea muinaisen korun voiman. Sarjan korut ovat ajattomia ja näyttäviä, tehden niistä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä kauneutta että merkityksellisyyttä.

Katso täältä kaikki Kalevala Paratiisi -korut!


Kalevala Planetaariset laaksot

Planetaariset laaksot -sarja on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää tieteiskulttuurin ja futuristisen korumuotoilun. Tämä sarja heijastaa avaruuden mystiikkaa ja 1960-luvun tieteellisen innostuksen aikaa, tuoden esiin ajattoman ja ikonisen designin.

Björn Weckströmin suunnittelema Planetaariset laaksot -kaulakoru on yksi Avaruushopea-kokoelman tunnetuimmista tuotteista. Tämä kaulakoru, yhdessä Darinan koru -rannekorun kanssa, nousi kansainväliseen kuuluisuuteen vuonna 1977, kun ne nähtiin George Lucasin ensimmäisessä Tähtien sota -elokuvassa. Prinsessa Leia, jota esitti Carrie Fisher, käytti näitä koruja elokuvan loppukohtauksessa, kun hän luovutti urhoollisuusmitalit Luke Skywalkerille (Mark Hamill) ja Han Sololle (Harrison Ford).

Planetaariset laaksot -sarjan synty juontaa juurensa vuoteen 1969, jolloin Neil Armstrong astui ensimmäisenä ihmisenä kuun pinnalle. Tämä historiallinen hetki innoitti Weckströmiä luomaan kokoelman, joka heijastaa avaruuden kauneutta ja mysteeriä. Sarjan koruissa käytetään kirkasta hopeaa, ja ne ovat käsityönä valmistettuja, mikä lisää niiden ainutlaatuisuutta ja laatua.

Kalevala Planetaariset laaksot -sarja sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat ainutlaatuista muotoilua ja haluavat kantaa mukanaan palan elokuvahistoriaa ja tieteellisen innostuksen aikaa. Sarjan korut ovat ajattomia ja näyttäviä, tehden niistä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä kauneutta että merkityksellisyyttä.

Katso täältä kaikki Kalevala Planetaariset laaksot -korut!


Kalevala Siivet

Siivet-sarja on täydellinen valinta niille, jotka haluavat korostaa suojelevuutta ja tukea koruissaan. Tämä sarja heijastaa enkelin siipien symboliikkaa, joka tuo mukanaan turvallisuuden tunteen ja toivottaa hyvää matkaa elämän kaikissa vaiheissa. Siivet-sarjan korut sopivat erinomaisesti lahjaksi tärkeissä elämän käännekohdissa, kuten kastelahjaksi, rippilapselle, ylioppilaalle tai ammattiin valmistuvalle, mutta ne ovat myös ihana lahja itselle.

Saija Saarelan suunnittelemat Siivet-korut ovat käsityönä valmistettuja, mikä takaa niiden ainutlaatuisuuden ja laadun. Sarjan korujen herkkä ja yksityiskohtainen muotoilu symboloi siipien voimaa ja suojelevuutta.

Kalevala Siivet-sarjan tarina kertoo siipien suojasta ja niiden tuomasta turvasta. "Siipien suojassa on turvallista kulkea. Lapselle enkelin siipien suojelu on erityisen tärkeää. Pienokaiselle koru toivottaa hyvää matkaa sekä muistuttaa aina, kuinka ainutlaatuinen hän on. Siipien voima kannattelee elämän kaikissa vaiheissa. Iloissa, suruissa ja elämän suurissa muutoksissa." Tämä tarina kuvaa sarjan sydäntä, jossa siipien symboliikka tuo lohtua, turvaa ja onnea.

Siivet-sarja sopii kaikille, jotka haluavat kantaa mukanaan symbolista suojelijaa ja muistutusta elämän ainutlaatuisuudesta. Sarjan korut ovat kauniita ja merkityksellisiä, tehden niistä täydellisen valinnan arkeen ja juhlaan, ja ne tarjoavat kantajalleen jatkuvaa tukea ja onnea.

Katso täältä kaikki Kalevala Siivet -korut!


Kalevala Talon sydän

Talon Sydän -sarja on täydellinen valinta niille, jotka haluavat korostaa rakkautta ja perinteitä koruissaan. Tämä sarja yhdistää sydämen symboliikan suomalaisen muinaiskorujen rikkaaseen ornamentiikkaan ja ajattomaan kauneuteen, tuoden esiin sekä historiallista että modernia muotoilua.

Tony Granholmin suunnittelemat Kalevala Talon Sydän -korut ovat käsityönä valmistettuja ja saatavilla Keskisenkellosta hopeisina ja pronssisina. Sarjan pienet sydänaiheiset korvakorut ovat monikäyttöisiä ja helposti yhdistettävissä kaikkiin Kalevala Originals -sarjan hopeakoruihin, mikä tekee niistä täydellisen lisän mihin tahansa korukokoelmaan. Hopeiset avokoukut lisäävät korvakorujen käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Talon Sydän -sarjan tarina kertoo rakkauden merkityksestä ja korujen symboliikasta. "Talon sydän on vala rakkaudelle. Muistutus siitä, että koruja on annettu ja kannettu samoista syistä vuosituhannesta toiseen. Samalla koru on kumarrus suomalaisten muinaiskorujen rikkaalle ornamentiikalle ja ajattomalle kauneudelle." Tämä tarina korostaa, kuinka korujen antaminen ja kantaminen on ikiaikainen tapa ilmaista rakkautta ja arvostusta, ja miten perinteinen muotokieli voi edelleen olla merkityksellinen ja kaunis.

Talon Sydän -sarja sopii kaikille, jotka haluavat kantaa mukanaan symbolisen muistutuksen rakkaudesta ja perinteistä. Sarjan korut ovat ajattomia ja elegantteja, tehden niistä täydellisen valinnan arkeen ja juhlaan. Ne tarjoavat kantajalleen jatkuvan muistutuksen rakkauden voimasta ja perinteiden kauneudesta.