Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela, Lintunen 6843/5

d:Kalevala Korun My SAAGA Lintunen Hela. Helan tuotetunnus on 6843/5 ja se on tarkoitettu Kalevala Korun My SAAGA keräilykorusarjaan. Sarja koostuu mustasta nahkaisesta nauhasta/rannekkeesta, jota voi kantaa rannekorun tapaan tai pidemmäksi avattuna myös kaulassa sekä erilaisista hopeisista heloista, jotka pujotetaan nahkanauhan ympärille. Helat kaiverretaan veloituksetta, helan taakse voit kaiverruttaa juuri sinulle tärkeän viestin. Kaikki Kalevala Korut toimitetaan postikuluitta alkuperäisessä lahjapakkauksessa.Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Helan taakse mahtuu esimerkiksi päivämäärä tai nimikirjaimet. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 4540

;
49,00 €
Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela, Lintunen 6843/5 5 2
    • Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela, Lintunen 6843/5 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela, Lintunen 6843/5

Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela, Lintunen 6843/5

Tuotekoodi: 4540

Kalevala Koru My SAAGA kaiverrettava hela, Lintunen 6843/5 5 2

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

49,00 €

Tuotekuvaus

Kalevala Korun My SAAGA Lintunen Hela. Helan tuotetunnus on 6843/5 ja se on tarkoitettu Kalevala Korun My SAAGA keräilykorusarjaan. Sarja koostuu mustasta nahkaisesta nauhasta/rannekkeesta, jota voi kantaa rannekorun tapaan tai pidemmäksi avattuna myös kaulassa sekä erilaisista hopeisista heloista, jotka pujotetaan nahkanauhan ympärille. Helat kaiverretaan veloituksetta, helan taakse voit kaiverruttaa juuri sinulle tärkeän viestin. Kaikki Kalevala Korut toimitetaan postikuluitta alkuperäisessä lahjapakkauksessa.

Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. Helan taakse mahtuu esimerkiksi päivämäärä tai nimikirjaimet. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 4540
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki