K8SI Riipus - Kalevala Koru ja Teemu Selänne

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kalevala Koru julkaisi syksyllä 2015 varmasti jokaista jääkiekkofania kiehtovan korun, joka kantaa nimeä K8SI-riipus. Nokellimmat saattavat jo nimestä päätellä, että kyseessä on Teemu Selänteen koru. Kalevala Koru K8SI-riipus on kehitelty yhteistyössä Teemu Selänteen kanssa kuvastamaan Teemun pitkää ja menestyksekästä uraa jääkiekon huipulla. Riipuksen etupuolella on Teemun pelipaidan numero 8 ja kääntöpuolella nimmari. Kalevala Koru Teemu Selänne -koru on valmistettu hopeasta ja riipusta on saatavana kahdessa säädettävässä pituudessa. Kaikki Kalevala Korut toimitetaan postikuluitta suoraan varastostamme!

Kalevala Koru KASI-riipus

Jääkiekkofanien iloksi Kalevala Koru on kehittänyt yhteistyössä Teemu Selänteen kanssa korun, joka kuvastaa menestyneen kiekkotähden uraa. Koru kantaa nimeä K8SI-riipus.

Teemun motto "Kehitys loppuu tyytyväisyyteen" näkyy myös uudessa tyylikkäässä Kalevala Koru KASI-riipuksessa. Riipukseen on sisällytetty taidokkaasti Teemun uraa kuvastava pelipaidan numero 8. Numeron päällä olevat viillot kuvaavat luistimen jälkiä, joita on ehtinyt piirtyä jään pintaan tuhansia ja tuhansia Selänteen pitkän uran aikana. 

Numero kahdeksan on seurannut aina Teemun mukana ensimmäisestä pelipaidan numerosta lähtien. Kahdeksikkoa voidaan pitää äärettömyyden symbolina ja siksi se kuvastaakin Teemulle ikuista liikettä. Jääkiekkouransa viimeisenä vuotena Anaheim Ducks ilmoitti jäädyttävänsä Selänteen pelinumeron "Teemu Tribute Night" -nimisessä tilaisuudessa, joka pidettiin tammikuussa 2015. K8SI-korun omistajana sinullakin on mahdollisuus kuljettaa numeroa kahdeksan aina mukanasi.

Teemu Selänteen Menestyksekäs Ura

Teemu on omien sanojensa mukaan opetettu uskomaan unelmiin ja kovaan työntekoon. Eikä voi väittää, etteivätkö opit olisi menneet perille. Onhan hän yksi kaikkien aikojen parhaista suomalaisista jääkiekkoilijoista. Selänne on NHL:n runkosarjassa historian kaikkien aikojen paras suomalainen maalintekijä ja pistemies. Hän on edustanut Suomen jääkiekkomaajoukkuetta niin MM-kilpailuissa, talviolympialaisissa kun maailmancupeissa ja saavuttanut Stanley Cup -voiton lisäksi neljä olympia- ja kaksi MM-mitalia. Ei siis ihme, että Kalevala Koru halusi suunnitella korun juuri Teemun kanssa.

Sen lisäksi, että mies on pelannut lähes koko elämänsä jääkiekkoa, haalinut meheviä pistesaalita ja rikkonut useita ennätyksiä, on jääkiekkolegenda ehtinyt uransa aikana paljon muutakin. Selänne on mm. pystyttänyt oman ravintolan Kaliforniaan, perustanut oman hyväntekeväisyysyhdistyksen ja ollut vahvasti mukana hänestä kertovan dokumenttielokuvan sekä elämänkertakirjam tekemisessä. Oli jo aikaikin, että suomalaisen kiekkoyleisön kaikkien aikojen suomalaispelaajaksi äänestämä Selänne saa arvoisensa nimikkokorun.

Suomalaisuus yhteistyön ytimessä

Kalevala Koru on alansa suurin yritys Suomessa. Perinteikkäiden korujen valmistuksessa on huomioitu laadukkuus, kotimaisuus sekä ekologisuus. Selänteen kanssa yhteistyössä suunniteltu koru, on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, kuten kakki muutkin Kalevala Korut. Koruissa käytetään 100% kierrätyskultaa- ja hopeaa, ja materiaalien kotimaisuusaste on pyritty pitämään mahdollisimman korkeana.

Selänne-korussa yhdistyy Kalevala Korun perinteikkyys, käytännöllisyys ja tyylikkyys, sillä koruvalmistuksessa hyödynnetään alan uusimpia innovaatioita käyttäen samalla koruseppien vanhoja työtapoja ja -välineitä.

payments-logo
2020 All rights reserved.