Kalevala Koru Lumihiutale rintaneula 6826

d:Kalevala Korun tyylikäs Lumihiutale 6826 rintaneula on valmistettu hopeasta. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassaTerhi Koiviston suunnittelema Lumihiutale rintaneula on yksi Kalevala Korun kauneimmista koruista. Se kuuluu Trendi-mallistoon ja saa muotokielensä pakkasen ikkunaan piirtämästä jääkukkasesta. Lumihiutaleen olemuksesta ja kauniista muotoilusta heijastuu myös kristallinkirkkaan hangenpinnan säihkyvä valoleikki ja ensilumen koskemattomuus. Koru on varma lahjaidea niin nuorille kuin aikuisillekin naisille.

Sku: 7086

;
82,00 €
Kalevala Koru Lumihiutale rintaneula 6826 5 1

Kalevala Koru Lumihiutale rintaneula 6826

Kalevala Koru Lumihiutale rintaneula 6826

Tuotekoodi: 7086

Kalevala Koru Lumihiutale rintaneula 6826 5 1

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

110,00 €

82,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Kalevala Korun tyylikäs Lumihiutale 6826 rintaneula on valmistettu hopeasta. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa

Terhi Koiviston suunnittelema Lumihiutale rintaneula on yksi Kalevala Korun kauneimmista koruista. Se kuuluu Trendi-mallistoon ja saa muotokielensä pakkasen ikkunaan piirtämästä jääkukkasesta. Lumihiutaleen olemuksesta ja kauniista muotoilusta heijastuu myös kristallinkirkkaan hangenpinnan säihkyvä valoleikki ja ensilumen koskemattomuus. Koru on varma lahjaidea niin nuorille kuin aikuisillekin naisille.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 7086
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Rintaneulat
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki