Kalevala Koru Väinö Risti kaulakoru 6632

d:Tony Granholmin suunnittelema Väinö risti 6632 kuuluu Kalevala Korun Elämässä-mallistoon ja se on ollut jo pitkään kuluttajien kestosuosikki. Pronssista valmistettua ristiä on saatavilla 45cm ja 50cm pituisena. Ristin korkeus 36mm. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta suoraan varastostamme. Kaiverramme ristin halutessanne veloituksetta. Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (ristiin mahtuu yleensä vain päivämäärä). Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 1082

;
49,00 €
Kalevala Koru Väinö Risti kaulakoru 6632 4 9
    • Kalevala Koru Väinö Risti kaulakoru 6632 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kalevala Koru Väinö Risti kaulakoru 6632

Kalevala Koru Väinö Risti kaulakoru 6632

Tuotekoodi: 1082

Kalevala Koru Väinö Risti kaulakoru 6632 4 9

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

49,00 €

Tuotekuvaus

Tony Granholmin suunnittelema Väinö risti 6632 kuuluu Kalevala Korun Elämässä-mallistoon ja se on ollut jo pitkään kuluttajien kestosuosikki. Pronssista valmistettua ristiä on saatavilla 45cm ja 50cm pituisena. Ristin korkeus 36mm. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta suoraan varastostamme. Kaiverramme ristin halutessanne veloituksetta.

Jos haluat kaiverruksen, niin valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (ristiin mahtuu yleensä vain päivämäärä). Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 1082
Brändi Kalevala Koru
Kaiverrus 15
Kategoria Miesten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Pronssi
Väri Pronssi

Pieni hetki