Kalevala Koru Vanamo kääty 6540/3

d:Kalevala Koru Vanamo 6540/3 kaulakoru on valmistettu hopeasta ja sen pituus on 70cm. Kaulakorussa yhdistyvät kauniisti vaaleanpunainen makeanveden helmistä koostuva helminauha ja kaksi ovaalia hopeapalloketjua. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa. Kirsti Doukasin suunnittelema huippusuosittu Vamamo -korusarja kuuluu Kalevala Korun Trendi -mallistoon. Doukas suunnitteli korusarjan kuusimetsien kauniin ja herkän kukan eli Vanamon sekä Eino Leinon runon innoittamana. Runossaaan Leino kutsuu Vanamoa metsien ujoksi kaunottareksi.

Sku: 355

;
434,00 €
    • Kalevala Koru Vanamo kääty 6540/3 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Kalevala Koru Vanamo kääty 6540/3

Kalevala Koru Vanamo kääty 6540/3

Tuotekoodi: 355

Kalevala Koru Vanamo kääty 6540/3 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

620,00 €

434,00 €

Tuotekuvaus

Kalevala Koru Vanamo 6540/3 kaulakoru on valmistettu hopeasta ja sen pituus on 70cm. Kaulakorussa yhdistyvät kauniisti vaaleanpunainen makeanveden helmistä koostuva helminauha ja kaksi ovaalia hopeapalloketjua. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.

Kirsti Doukasin suunnittelema huippusuosittu Vamamo -korusarja kuuluu Kalevala Korun Trendi -mallistoon. Doukas suunnitteli korusarjan kuusimetsien kauniin ja herkän kukan eli Vanamon sekä Eino Leinon runon innoittamana. Runossaaan Leino kutsuu Vanamoa metsien ujoksi kaunottareksi.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 355
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Helmi
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Vaaleanpunainen

Pieni hetki