Kalevala Buddy

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kalevala Buddy on hopeinen koru, joka mittaa liikeanturoinnin avulla toimintaasi sekä aktiivisuuttasi. Kalevala Korun ensimmäinen älykoru on valmistettu yhdessä BiiSafe Oy:n kanssa. Koru edistää turvallisuutta, sillä se voidaan yhdistää myös sosiaalisen lähipiirin älypuhelimiin. Tarpeen tullen lähipiiri voi siis paikantaa korun käyttäjän ja hälyttää apua.

Kalevala Buddy -tuoteperhe

Kalevala Buddyt ovat älykoruja, joka mittaavat aktiivisuuttasi ja on liitettynä sosiaaliseen verkostoosi. Korun voi paikallistaa ja sen avulla voidaan myös hälyttää apua. BiiSafen kanssa yhteistyössä toteutettu koru on suomalaista laatua. Muotoilultaan hyvin vahvoja ja toiminnallisia koruja yhdistää digitaaliset ominaisuudet, jotka tekevät niistä poikkeavia verrattaen muihin Kalevara koruihin.

Huiman yhteistyön tuloksena syntyi kaikkien aikojen tuotesarja

Laadusta tunnettu Kalevala Koru vie suomalaista osaamista eteenpäin uudella aluevaltauksellaan, tuomalla markkinoille älykoru -malliston. Korut ovat suunniteltu käytännölliseksi ja BiiSafen digitaalinen osaaminen yhdistettynä Kalevalan vuosien kokemukseen muotoilussa nostaa tämän tuoteperheen varmasti kaikkien huulille.

payments-logo
2020 All rights reserved.