Kalevala Koru Iittala Hehku

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kalevala Koru ja Iittala julkaisivat keväällä 2017 kauniin Kalevala Koru Iittala Hehku -korun. Korun mukana tulee ultramariinin sininen Iittala Vitriini, joka on suunniteltu Kalevala Korulle, ja ei tule myyntiin mihinkään muualle. 

Tulevaisuudessa tämä tulee olemaan takuuvarma keräilytuotepaketti, sillä korua ja vitriiniä on saatavilla ainoastaan tämän vuoden ajan Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi. Juhlavuoden tuotepakkaus sisältää hopeasta valmistetun Kalevala Koru Hehku -kaulakorun sinisellä Swarovskin kristallilla, ja ultramariinin sinisen Iittala Vitriinin. Nämä ovat kauniisti pakattuna samaan pakkaukseen. Juhlavuoden ajan valmistetaan myös hopeisia Hehku-korvakoruja sinisillä Swarovskin kristalleilla, jotka täydentävät asukokonaisuuden Hehku-kaulakorun kanssa. Iittalan ja Kalevala Korun yhteistyö on ainutlaatuinen, ja vastaavaa ei ole odotettavissa lähiaikoina.

Omilla aloillaan Suomen kovimmat tuotemerkit, Iittala ja Kalevala Koru, ovat onnistuneet yhdessä luomaan varmasti Suomi 100-juhlavuoden suosituimman tuotepaketin. Pakkauksessa yhdistyy Iittalan supersuosittu ja ikoninen Vitriini aivan uudessa värissä, sekä Kalevalan Hehku-korusarjan kaulakoru poikkeuksellisesti hopeasta valmistettuna. Molempia yhdistää ultramariinin sininen väri. Tämä huikea tuotepaketti on saatavilla ainoastaan Kalevalakorun jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. Hienointa tästä tekee se, että paketissa olevia tuotteita ei enää valmisteta Suomi 100-juhlavuoden jälkeen. Kuten monet muutkin Limited Edition Iittala-vitriinit, niin myös tästä tulee lähes varmasti keräilytuote tulevaisuudessa.

payments-logo
2020 All rights reserved.