Kalevala Koru Lumihiutale rannekoru 6826

d:Kalevala Koru Lumihiutale 6826 rannekoru on valmistettu hopeasta ja sen pituus on säädettävissä 16,5cm - 21cm välillä. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.Terhi Koiviston suunnittelema Lumihiutale rannekoru on yksi Kalevala Korun kauneimmista koruista. Se kuuluu Trendi-mallistoon ja saa muotokielensä pakkasen ikkunaan piirtämästä jääkukkasesta. Lumihiutaleen olemuksesta ja kauniista muotoilusta heijastuu myös kristallinkirkkaan hangenpinnan säihkyvä valoleikki ja ensilumen koskemattomuus. Koru on varma lahjaidea niin nuorille kuin aikuisillekin naisille.

Sku: 1180

;
90,00 €
Kalevala Koru Lumihiutale rannekoru 6826 4 5

Kalevala Koru Lumihiutale rannekoru 6826

Kalevala Koru Lumihiutale rannekoru 6826

Tuotekoodi: 1180

Kalevala Koru Lumihiutale rannekoru 6826 4 5

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

120,00 €

90,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Kalevala Koru Lumihiutale 6826 rannekoru on valmistettu hopeasta ja sen pituus on säädettävissä 16,5cm - 21cm välillä. Kaikki Kalevala korut toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä lahjarasiassa.

Terhi Koiviston suunnittelema Lumihiutale rannekoru on yksi Kalevala Korun kauneimmista koruista. Se kuuluu Trendi-mallistoon ja saa muotokielensä pakkasen ikkunaan piirtämästä jääkukkasesta. Lumihiutaleen olemuksesta ja kauniista muotoilusta heijastuu myös kristallinkirkkaan hangenpinnan säihkyvä valoleikki ja ensilumen koskemattomuus. Koru on varma lahjaidea niin nuorille kuin aikuisillekin naisille.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 1180
Brändi Kalevala Koru
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea

Pieni hetki