Aarni Loihi Oliivipuu

d:Aarni Loihi Oliivipuu -kello on yksinkertaisen tyylikäs kokonaisuus. Hopeanväristä kellotaulua ympäröi oliivipuinen kehys. Kellotaulua suojaa naarmuuntumaton safiirilasi. Ulkonäön kruunaa aidosta hirvennahasta valmistettu ruskea samettisen pehmeä ranneke. Kellon rungon leveys on 40 mm, paksuus 8 mm, ja rannekkeen leveys on 20 mm. Kello sopii suoraan 16,5-20,5 cm kokoiseen ranteeseen. Kellon koneistona toimii laadukas ja tarkka sveitsiläinen ETA-kvartsikoneisto. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. Oliivipuu eli öljypuu on kaunis ja selkeäsyinen puulaji. Aarni Loihi -kellon hirvennahkaranneke on hirvenmetsästyksen sivutuote eli yhtäkään hirveä ei metsästetä pelkän nahan vuoksi. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Sku: 28704

;
219,90 €
Aarni Loihi Oliivipuu 5 1

Aarni Loihi Oliivipuu

Aarni Loihi Oliivipuu

Tuotekoodi: 28704

Aarni Loihi Oliivipuu 5 1

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

219,90 €

Tuotekuvaus

Aarni Loihi Oliivipuu -kello on yksinkertaisen tyylikäs kokonaisuus. Hopeanväristä kellotaulua ympäröi oliivipuinen kehys. Kellotaulua suojaa naarmuuntumaton safiirilasi. Ulkonäön kruunaa aidosta hirvennahasta valmistettu ruskea samettisen pehmeä ranneke. Kellon rungon leveys on 40 mm, paksuus 8 mm, ja rannekkeen leveys on 20 mm. Kello sopii suoraan 16,5-20,5 cm kokoiseen ranteeseen. Kellon koneistona toimii laadukas ja tarkka sveitsiläinen ETA-kvartsikoneisto. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Oliivipuu eli öljypuu on kaunis ja selkeäsyinen puulaji. Aarni Loihi -kellon hirvennahkaranneke on hirvenmetsästyksen sivutuote eli yhtäkään hirveä ei metsästetä pelkän nahan vuoksi.

Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28704
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 155 - 205 mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 3 vuotta

Pieni hetki