Icetool 5ml nuuskatykki, alumiini - punainen

d:Icetool 5ml nuuskatykki alumiini, punainen väri. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Valitettavasti punaisia Icetool nuuskatykkejä ei pysty kaivertamaan, koska punainen anodisoitu pinnoite on niin kovaa. Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta. Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Sku: 68

;
38,50 €
-10%

Icetool 5ml nuuskatykki, alumiini - punainen

Icetool 5ml nuuskatykki, alumiini - punainen

Tuotekoodi: 68

Icetool 5ml nuuskatykki, alumiini - punainen 0 0

Varastossa (Määrä: 4)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

42,95 €

38,50 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Icetool 5ml nuuskatykki alumiini, punainen väri. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Valitettavasti punaisia Icetool nuuskatykkejä ei pysty kaivertamaan, koska punainen anodisoitu pinnoite on niin kovaa.

Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta.

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 68
Brändi Icetool
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki