Icetool 5ml nuuskatykki, alumiini - samppanja

d:Icetool 5ml nuuskatykki alumiini, samppanjan värinen. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna.  Kaiverrus veloituksetta. Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4) Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä. Jos haluat kaiverruksen, niin kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (tykkiin mahtuu noin 20 merkkiä).

Sku: 66

;
38,50 €
-10%

Icetool 5ml nuuskatykki, alumiini - samppanja

Icetool 5ml nuuskatykki, alumiini - samppanja

Tuotekoodi: 66

Icetool 5ml nuuskatykki, alumiini - samppanja 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

42,95 €

38,50 €

Tuotekuvaus

Icetool 5ml nuuskatykki alumiini, samppanjan värinen. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna.  Kaiverrus veloituksetta.

Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4)

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.


Jos haluat kaiverruksen, niin kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (tykkiin mahtuu noin 20 merkkiä).

Tekniset tiedot

Tuotenumero 66
Brändi Icetool
Kaiverrus 20
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki