Icetool nuuskatykki 3ml, alu - samppanja

d:Samppanjan värinen 3ml Icetool nuuskatykki on loistava välinen kaikille nuuskaajille. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Kaiverrus veloituksetta.Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4)Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.Jos haluat kaiverruksen, niin kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (tykkiin mahtuu noin 20 merkkiä).

Sku: 57

;
34,00 €
Icetool nuuskatykki 3ml, alu - samppanja 5.00 1
-10%

Icetool nuuskatykki 3ml, alu - samppanja

Icetool nuuskatykki 3ml, alu - samppanja

Tuotekoodi: 57

Icetool nuuskatykki 3ml, alu - samppanja 5 1

Varastossa (Määrä: 4)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

37,95 €

34,00 €

Tuotekuvaus

Samppanjan värinen 3ml Icetool nuuskatykki on loistava välinen kaikille nuuskaajille. Nuuskatykin mukana tulee varatiiviste. Tykki on helppo pitää puhtaana vedellä huuhtelemalla. Tuote toimetetaan tyylikkäässä pahvirasiassa hyvin suojattuna. Kaiverrus veloituksetta.

Huom. Hygieniasyistä nuuskatykeillä ei ole palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4)

Icetool myöntää kaikille tuotteillensa elinikäisen takuun. Takuu korvaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa tiivisteen eikä tuotteen kulumista käytössä.

Jos haluat kaiverruksen, niin kirjoita kaiverrettavat tiedot kaiverrus -tekstikenttään. (tykkiin mahtuu noin 20 merkkiä).

Tekniset tiedot

Tuotenumero 57
Brändi Icetool
Kaiverrus 20
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki