Zippo 250 kiiltävä kromi

d:Zippo 250 kiiltävä kromi. Tässä klassisessa mallissa on kiiltävä kromipinta. Zippo-sytyttimille myönnetään elinikäinen takuu valmistus- ja materiaalivikoja vastaan. Sytyttimet eivät sisällä bensaa.Voimme kaivertaa veloituksetta Zipon takapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 21691

;
47,00 €
Zippo 250 kiiltävä kromi 5 1

Zippo 250 kiiltävä kromi

Zippo 250 kiiltävä kromi

Tuotekoodi: 21691

Zippo 250 kiiltävä kromi 5 1

Väliaikaisesti loppu

47,00 €

Tuotekuvaus

Zippo 250 kiiltävä kromi. Tässä klassisessa mallissa on kiiltävä kromipinta. Zippo-sytyttimille myönnetään elinikäinen takuu valmistus- ja materiaalivikoja vastaan. Sytyttimet eivät sisällä bensaa.

Voimme kaivertaa veloituksetta Zipon takapuolelle esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21691
Brändi Zippo
Kaiverrus 20
Takuu Elinikäinen

Pieni hetki